Tendințe MAC primăvară-vară 2017
March 17, 2017
Machiaj infailibil în 3 pași
April 4, 2017

5 produse Max Factor pe care trebuie să le ai


Frumusețea este un concept interpretabil. Se spune că machiajul e ca o mască a frumuseții pe care o pui și strălucești. Eu cred că dacă machiajul e o mască, atunci te ascunzi. Produsele de machiaj potrivite pun în evidență frumusețea pe care o ai deja, dar care stă în umbră. Am descoperit 5 noutăți Max Factor ideale pentru un machiaj care să vorbească bine despre trăsăturile unui chip. Află în continuare de ce ar trebui să le încerci!

Gene dependente de mascara
Fugim de multe calorii când le avem pe farfurie, însă pe gene vei prefera să ai noul mascara Max Factor, 2000 Calorie Curl Addict Mascara.
Rezultatul după aplicare: Gene curbate și definite, dar voluminoase.

Îmblânzește-ți sprâncenele!
Sprâncele sunt cea mai importantă caracteristică, pentru că influențează expresivitatea unui chip. Pentru mine sunt foarte importante produsele pentru sprâncene, de aceea era evident că m-am îndrăgostit la prima aplicare de acest produs. Ca un stilist de sprâncene, gelul transparent Max Factor Natural Brow Styler e ca un îmblânzitor de fire rebele.

Contur universal de buze
Întotdeauna mi s-a părut o provocare să găsesc un contur de buze care să fie portivit pentru rujurile pe care le folosesc. Acum am descoperit Colour Elixir Universal Lip Liner, un contur de buze transparent, care împrumută culoarea de la rujul folosit. Priceless! Ce înseamnă acest lucru? Folosesc un singur contur pentru toae rujurile. Se pare că formula sa creată din ceară și uleiuri nutrivite creează o peliculă ce incapsulează pigmenții de culoare din ruj.

Buze mate, dar hidratate
Ador rujurile mate, pentru că lasă un finish catifelat și culorile par mai intense. Însă, de regulă, rujurile mate usucă buzele. de aceea, înainte de a plica un ruj mat, exfoliam și hidratam buzele. Max Factor a profitat cumva de acest ritual care consumă mai mult timp decât ar trebui și a creat un ruj mat, dar cu o formulă cremoasă și hidratantă. Cum se poate? Încearcă Velvet Mattes Lipstick și vei observa diferența! Ai o colecție de 7 culori irezistibile din care să alegi.

Baza magică a machiajului
Primul pas în machiaj este aplicarea unui primer. Primerul este fixatorul principal al unui machiaj. Dacă lipsește această bază, atunci nu poți crea un machiaj ca o simfonie perfectă a culorilor. Max Factor Miracle Smooth Primer este baza perfectă pentru o aplicare uniformă a fondului de ten.
De ce îmi place acest primer? Pentru că:
– Creează un strat neted, pentru o aplicare uniformă;
– Nu astupă porii;
– O singură apăsare pe pompă oferă cantitatea necesară pentru aplicarea pe tot tenul;
– E potrivit pentru pielea mea sensibilă.

În concluzie? Color your day with beauty ink!