Inglot
What a spice! – condimente pentru machiaj
October 4, 2016
Zâmbește și vei obține 7 avantaje!
Zâmbește și vei obține 7 avantaje!
October 7, 2016

Fel principal: Frumusețe pe farfurie

Frumusețe pe farfurie - Beauty Ink

 

Frumusețe pe farfurie - Beauty Ink

Frumusețea e mai complexă decât un machiaj bine ales sau o coafură atent creată, iar eleganța și feminitatea nu se obțin cu un parfum, chiar dacă în descrierea lui se menționează aceste atribute. Consumăm frumusețe fie că ne e foame sau nu și asta ne face să credem că este cel mai important lucru. Este, dacă tu permiți asta.

Ne hrănim egoul crezând că dacă ne machiem fața, ne îmbunătățim sinele. Total greșit! Un ambalaj frumos fără un conținut plăcut este consumat doar o data și, după, consumatorul se simte înșelat.

Ce simplu ar fi dacă am putea să ne hrănim cu frumusețe, să o putem tăia felii și să o mestecăm ușor ca să ne asigurăm că suntem frumoși de la interior la exterior toți, așa-i? Am putea face cinste cu câte un prânz sau o cină celor care credem că au nevoie de o astfel de hrană.  Dar lucrurile nu sunt așa simple. Cu un machiaj bine făcut poți transforma un chip, dar nu există un echivalent pentru suflet/minte. Personalitatea se hrănește mai greu pentru că ține un regim care ține de noi, de limitele noastre și de dorința de a fi mai buni.

Nu e o greșeală să investim în produse și în servicii de înfrumusețare atâta timp cât investim cel puțin la fel de mult în îmbunătățirea noastră ca oameni. Mi se pare trist când văd o femeie frumoasă cu un comportament în antiteză. Parcă ar strica un tablou pictat în ani de zile, aruncând în el cu noroi.

Un ruj se termină după câteva utilizări și îmbunătățește aspectul cât rămâne pe buze, dar o carte sau o vacanță bună după ce se termină îmbunătățește pe termen nedefinit un om. Un parfum bun întoarce capete, dar un discurs frumos ridică săli întregi de oameni. Un păr frumos îți aduce complimente, dar inteligența ți-aduce complimente atestate prin diplome și realizări.

Investim în frumusețea exterioară și în cele din urmă tot cea interioară are ultimul cuvânt de spus.

Diplomația, empatia, feminitatea și inteligența nu se aplică cu un produs cosmetic, ci trebuie să le ai, să le dezvolți și să să le porți scrise în CV-ul personalității tale cu naturalețe pentru că e o frumusețe de lungă durată.

De exemplu, poți să ai rochia perfectă, machiajul impecabil și o coafură spectaculoasă, dar e inutil dacă se reflectă sufletul în ochi și la colturile gurii. Nu există fond de ten care să corecteze asta.

Un chip angelic, menit pentru o muza își pierde delicatetea atunci când cuvintele scoase pe gura frumos conturată cu un ruj roșu sunt mai murdare ca un carbune. Iar o rochie neagră, din mătase, chiar dacă îmbracă o siluetă perfectă, dacă nu e purtată cu grație, este la fel de ieftină ca un capot.

Frumusețea nu este doar o față și un corp bine modelate și aranjate. E tot ce ești.

Color your day with beauty ink!