5 produse Max Factor pe care trebuie să le ai
April 2, 2017
Restauratori de suflet
April 5, 2017

Machiaj infailibil în 3 pași

Machiajul perfect este un secret al profesioniștilor, ar spune mulți. Într-adevăr, make-up artiștii sunt pictori ai frumosului, reușind să aplice cu pensulele lor culorile potrivite în cantitățile potrivite, creând un chip ca un tablou. Nu degeaba li se spune artiști. Să evidențiezi frumosul e o artă. L’Oreal Paris vrea să te transforme într-un artist care să-și ”deseneze” perfect chipul, creând un look infailibil, de aceea a creat 3 produse ce te vor ajuta să obții acest lucru în 3 pași.

Pas 1: Corectează!
Folosind paleta corectoare L’Oreal Paris Infaillible Total Cover, vei corecta toate imperfecțiunile tenului. Paleta include o nuanță verde care neutralizează roșeața, o nunață lila care corectează pigmentarea și iluminează tenul și alte 3 nuanțe bej care acoperă și corectează imperfecțiunile. Tehnologia HIGH LOAD™ cu pigmenti colormimetici asigură o acoperire în nuante adaptabile subtonului pielii, iar tehnologia CAMO-STRETCH™ asigură formula ușor de folosit și acoperirea uniformă, așa că ai un produs care se adaptează tenului tău.

Recomandarea make-up artistului L’Oreal Makeup Designer Paris, Andra Manea:

Corectorul verde se aplică pe toate zonele roșii (coșuri, iritații, cuperoză, rozacee etc). Corectorul mov se aplică pe zonele gălbui, pete solare, pistrui, dar și pe zonele în care ne dorim luminozitate. Cu corectoarele bej acoperim cearcănele și vânătăile, dar și corecțiile de culoare realizate cu mov și verde.
Poți acoperi chiar și tatuajele sau poți estompa arsurile solare de pe decolteu.

Pas 2:  Uniformizează!
Aplică fondul de ten L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte și vei obține un ten uniform, fără efect de mască. Formula îți permite să ai un ten natural, cu aspect mat, fără imperfecțiuni, timp de 24 de ore. De la prima aplicare a devenit fondul de ten preferat, tocmai pentru formula sa lejeră, care nu încarcă tenul și poate fi purtat pe timp de zi, chiar și în cea mai puternică lumină, pentru că nu va arăta nenatural pe ten.

Pas 3: Adaugă puțină culoare în obraji!
Pomeții îmbujorați pot fi obținuți cu paleta de farduri de obraz L’Oreal Paris Infaillible Blush Paint 02 Amber. Paleta include 5 nuante îndrăznețe, care iluminează pometii și oferă un finish variat: de la transparent la culori intense, de la mat la satinat. O paletă perfectă, care poate crea o varietate de look-uri, de la cele minimaliste până la unele foarte curajoase.

Color your face with beauty ink!