Hello!

Numele meu este Nicoleta Bujor, un om căruia îi place să scrie, să picteze, să călătorească, să viseze cu ochii deschiși și să-și trăiască viața din plin, atunci când nu e întrerupt.

De ce Beauty Ink?

Pentru că toți avem nevoie de frumusețe în viața noastră. Beauty Ink e un blog despre ce înseamnă frumusețea pentru mine. Vreau să creez din acest blog o fereastră către un loc al frumosului, cu tablouri și alte forme ale artei, cu discuții despre industria de beauty și preocupări zilnice, cu studii, cu știri, cu recomandări și cu fotografii reprezentative. Ca o călătorie virtuală într-un spațiu inundat de cerneala frumuseții.

Cine sunt eu?

Scriu, cercetez și învăt constant despre minunata lume a frumuseții de 9 ani de zile and still counting. Am scris în calitate de beauty&fashion Senior Editor pentru feminis.ro, Contributor Editor pentru bucharestshopping.ro și ca Beauty Editor pentru revistele Tabu, The One și Glamour. În paralel am fost și sunt copywriter, iar pentru asta folosesc Stiloul Creativ (www.stiloulcreativ.ro). Când nu scriu, pictez și mă bucur de viață, așa cum cred și pot.

 

Deși curioșii mor repede, asa cum spune o vorbă romanească, pe mine m-a ajutat să aflu mai multe decât pot include într-o carte. După multe ezitări și amânări, în sfârșit, în 2016, a luat naștere Beauty Ink. De ce mi-a luat atât de mult timp? Pentru că sunt mai critică cu mine decât cu orice altă persoană (și nu o spun ca o laudă). Crede-mă, am scris mai multe texte decât apar pe acest blog, dar istoria lor a fost scurtă.

 

Îmi place industria asta, în ciuda superficialității de care e acuzată, este o adevărată știință. Studiile au demonstrat că frumusețea fizică te ajută ca să ai mai multă încredere în tine, așa că nu e greșit să știi cum să ai grijă de tine și să îți îmbunătățești și calitățile estetice. Iar frumusețea care ne înconjoară, cum e natura, arta și alte forme ale ei, ne ajută să ne cosmetizăm și să ne întreținem interiorul.

 

Cele mai interesante discuții despre această industrie, de-a lungul anilor, au fost cu cei mai buni specialiști în domeniu, iar cele mai lungi cafele erau savurate în timp ce îmi hrăneam materia cenușie cu cele mai savuroase informații despre această spectaculoasă lume a răsfățului, a tinereții prelungite și a frumuseții fără limite. Sunt perfecționistă dar și pragmatică. Pragmatismul îmi spune că nu există perfecțiune, însă încăpățânarea mă face să mă contrazic și, iată cum TU vei afla lucruri interesante, pentru că mă provoc să îți aduc în față informații care să-ți răspundă la întrebări pe care încă nici nu le-ai pus.

Color your day with beauty ink!