YSL Mon Paris – un parfum ca o poveste de dragoste
April 14, 2017
Moroccanoil®-Thickening-Lotion
Părul tău dă volumul la maximum!
April 28, 2017

Preia controlul tenului cu PharmaCore Acne Control!

PharmaCore Acne Cotrol - Acnee

Acneea nu este o afecțiune tabu, deși este privită ca una. ”Șterge” urmele acneei de pe tenul tău cu gama special creată, PharmaCore Acne Control! Cu ingrediente atent alese ce tratează în timp ce hrănesc pielea, această gamă oferă soluții complete și dedicate pentru reducerea sebumului și calmarea inflamațiilor, pentru hidratarea corespunzătoare sau eliminarea punctelor negre.

Cauzele acneei

Acneea este o problemă severă cu care se confruntă în egală măsură bărbații și femeile, atât în adolescență, cât și la maturitate, tocmai din cauza unor factori dificil de controlat precum stressul, dereglarile hormonale sau acumularea celulelor moarte ce obturează porii împreună cu o îngrijire neadecvată a pielii. 85% din adolescenți suferă de acnee, 18% dintre ei rămânând cu semne și cicatrici după această etapă, în timp ce tot mai mulți adulți încep să se confrunte și ei cu această problemă care devine chiar mai delicată după o anumită vârstă.

Expertul în acnee – gama completă PharmaCore Acne Control reduce leziunile și previne cicatricile cauzate de aceasta, pentru că nici un tânăr sau adult să nu mai stea în intuneric, departe de oamenii, locurile sau momentele pe care dorește să le trăiască. Viața nu mai stă pe loc când poți preveni, trata și îmbunătăți considerabil aspectul feței.

Produse de tratare a acneei

gama-pharmacore-acne-controlÎn funcție de gradul de severitate al problemelor întâmpinate, gama PharmaCore Acne Control cuprinde produse ce tratează personalizat fiecare stadiu al acneei și zona de pe față sau corp. Gelul de curățare și tratamentul oral sub forma de plicuri sunt indicate atât bărbaților cât și femeilor – adoloscenți și maturi, fie că suferă de o formă ușoară sau moderată de acnee. Ajutând la eliminarea excesului de sebum, gelul de curățare conține patente precum Biopep 15®/oligopeptide 10%, Rtf1® /colostru alături de extracte de Boswellia, orez și miere și este destinat tenului sensibil cu tendința de îngrășare sau tenului acneic/cu predispoziție la acnee. Bărbații îl pot folosi și în locul gelului de ras.

Pentru hidratarea zonei afectate, tinerii au la dispoziție gelul, în timp ce adolecentele, femeile tinere sau mature cu ten uscat pot folosi crema de față de două ori pe zi. Formula bazată pe Chelisin® și Iris Florentina, reduce leziunile cauzate de acnee, în special la femeia adultă și fumători, dar și la adolescente. Gelul tratament cu acid salicilic, colostru și oligopeptide, prin formula specială cu Biopep 15® reduce activitatea microorganismelor implicate în acnee, stimulând astfel regenerarea celulară, cu efect de tip “peeling”.

Chiar dacă ne confruntăm cu acnee, nu trebuie să uităm de hidratare, esențială în cazul unui ten care este agresat de astfel de probleme. Masca din gamă completă ce luptă împotriva acneei – PharmaCore Acne Control folosită de două ori pe săptămână va susține aspectul neted și catifelat, oferindu-i feței luminozitate.

Dacă ne confruntăm cu erupții severe pe zone mai întinse pe piept sau spate, cel mai simplu de folosit este spray-ul de corp, acesta fiind soluția ideală pentru zonele greu accesibile.

Cu PharmaCore Acne Control preiei controlul asupra tenului tău și uiți rapid de bătăile de cap provocate de acnee. Lasă în urmă întunericul, teama și neîncrederea, nimic nu te va mai opri să te răsfeți în lumină sezonul acesta. Bucură-te de un nou început în care îți place ce vezi în oglindă dimineața, început unde este loc doar pentru visuri împlinite și viața în sine.

Prețuri produse:
Gel de curățare: 105 lei 84 lei (20% reducere)
Cremă tratament: 139 lei (pachet + gel de curatare CADOU)
Gel tratament: 149 lei (pachet+ gel de curatare CADOU)
Spray de corp 159 lei 111,3 lei (30% reducere)
Mască hidratantă: 121 lei (pachet +gel de curatare CADOU)
Tratament oral: 175 lei 122,5 lei (30%reducere) – disponibil începând cu luna mai

Mai multe informații despre acnee și despre gama Pharmacore Acne Control găsiți pe www.acnecontrol.ro.