Moroccanoil®-Thickening-Lotion
Părul tău dă volumul la maximum!
April 28, 2017
Aaron Taylor-Johnson - Givenchy Men’s Fragrance
Aaron Taylor-Johnson – noua imagine Givenchy Men’s Fragrance
May 6, 2017

Ritualul băii – un botez al minții și al corpului

ritualul-baii-Humanankind

Știai că baia e un ritual care îți poate salva viața?

Baia sau, mai precis, îmbăierea are numeroase efecte benefice asupra omului, dar, totuși, dușul a devenit înlocuitorul acestui ritual. Trăim în epoca vitezei, iar această viteză ne-a pus pe fast forward chiar și plăcerile. Pune pauză! Ieși din ritmul robotic! E momentul să devii mai uman și mai bun cu tine! Iată de ce!

Zilele trecute am citit o știre despre un studiu recent care spunea că o baie fierbinte poate avea beneficii similare cu exercițiile fizice. Da. Se pare că o baie poate să te ajute să arzi în jur de 140 de calorii. Uite un motiv bun să faci o baie fierbinte, din când în când! Dar acesta nu e singurul motiv. Citind studii similare, am descoperit că sunt numeroase beneficii pentru sănătate dovedite științific.

O baie caldă îți poate îmbunătății sănătatea inimii, te poate ajuta să respiri mai bine, reduce nivelul zahărului din sânge, ajută sistemul digestiv, îmbunătățește sistemul imunitar, reduce nivelul stresului și anxietății și, cel mai evident, îți curăță și îți răsfață pielea. Un duș rapid doar îți curăță pielea. Ce facem cu celelalte beneficii de care ne privăm?

Știi ce am făcut eu? Mi-am închis laptopul și telefonul, mi-am făcut un ceai de iasomie, preferatul meu, și mi-am pregătit o baie. E timpul pentru mine.

Dar dacă vorbim de respect pentru minte și corp, atunci am ales câteva produse de la Human+Kind. Doar e vorba despre cum voi fi mai bună cu mine, nu-i așa? Să păstrăm tema!

Mi-am condus simțurile într-o călătorie senzorială, ghidate de parfumul revigorant al gelului de duș 2 în 1 Human+Kind, cu extract de grapefruit și de hamei, care poate fi folosit și ca șampon. Ca experiența de aromaterapie să fie completă, am profitat de versatilitatea produsului și l-am folosit și ca șampon. De regulă evit, pentru că am scalpul sensibil, însă produsele Human+Kind sunt realizate din ingrediente naturale și pe fiecare produs este notată concentrația de produse naturale, ca să știi sigur cât de aproape ești de natură.

Gelul de duș 2 în 1 are o formulă 98,6% naturală, nu conține coloranți, chimicale, parabeni sau aditivi, așa că las ingredientele de bază să-mi răsfețe corpul din cap până-n picioare. Apoi, mă relaxez în lumina difuză a unei lumânări parfumate și las apa caldă să-mi ofere beneficiile de care vorbeam mai sus.

După baia cu efect de meditație, ritualul trebuie completat cu un souffle. Nu, nu e vorba de un desert care să-mi seducă papilele gustative, ci de un desert pentru corp – un unt de corp Souffle de la Human+Kind. Cu 97,2% ingrediente naturale, un parfum gurmand și o textură de souffle, untul de corp lasă o piele hidratată și extrem de plăcută la atingere.

Nu știu cât a durat toată experiența, dar știu doar că la final port un zâmbet până la urechi, am o piele răsfățată și parfumată, iar eu mă simt ca după o minivacanță.

Concluzia: Alege să fii Human+Kind cu tine! Alege să-ți aloci timp, folosește produse care au la bază ingrediente naturale și au respect față de natură și consumatori, dar mai mult creează ritualuri de relaxare și de înfrumusețare cu un scop axat pe ce-ți aduce și o stare de bine interioară, nu doar beneficii de scurtă durată.

 

Produsele Human+Kind s-au lansat de curând și pe piața din România și pot fi achiziționate din rețeaua de magazine Marionnaud. Sunt diponibile și online aici!