Restauratori de suflet
April 5, 2017
PharmaCore Acne Cotrol - Acnee
Preia controlul tenului cu PharmaCore Acne Control!
April 28, 2017

YSL Mon Paris – un parfum ca o poveste de dragoste

I-a șoptit cu parfum că e al ei…

Dragostea are definiții diferite pentru fiecare și toți privim prin ochelari diferiți partenerul perfect. Însă, în legătura aceasta care îmbină sacrul cu profanul există un magnetism pe care toți îl recunoaștem. Momentul când cuvintele își pierd valoarea, când simțul tactil devine intensificat și când corpul îți devine mai ușor. Acel moment care ne dezvăluie că suntem în locul potrivit, lângă omul potrivit. La acel moment electrizant ne raportăm toți. E un reper care își găsește ecou în fiecare trup, cu o rezonanță mai puternică decât orice sistem audio. Pentru un astfel de moment Yves Saint Laurent a creat Mon Paris – un parfum ca o reprezentație olfactivă a dragostei.

Yves Saint Laurent a capturat spiritul unei povești de dragoste, în care se trăiește intens fiecare moment, inspirându-se de la romantismul care învăluie Parisul – locul în care s-au consumat cele mai cunoscute și cele mai puțin cunoscute povești de dragoste.

Am întâlnit parfumul eclectic în cadrul evenimentului oficial de lansare, ce a avut loc într-un local spectaculos din București, unde povestea de dragoste a fost tradusă pe ritmurile muzicii celor de la Vama. Poate nu e Paris, dar melodiile trupei Vama Veche (actual Vama) au creat soundtrackul multor povești de dragoste, autohtone. Așa că, mi s-a părut cea mai bună alegere pentru a reflecta conceptul din spatele unui parfum care va fi asociat cu o EA de mulți bărbați, de acum în colo, pentru că este un parfum care va seduce multe femei.

Compoziția parfumului are un început de fructe, o inimă florală și o bază ciprată. Parfumul se deschide cu un amestec suculent și dulce de bergamotă Calabria, căpșuni, zmeură și pere. Inima este dominată de flori datura, însoțite de un buchet de bujori, chihlimbar, iasomie Sambac și flori de portocale. Nota de musk alb cristalin și aerat (trei tipuri), ambroxanul și un duo-ul de patchouli intens (din Indonezia și Guatemala) furnizează baza ciprată care creează o semnătură provocatoare.

Pe scurt, YSL Mon Paris e un parfum ca o poveste de dragoste, unde notele tari sunt domolite de cele feminine, iar mixul dintre ele creează un dans seducător ce va atrage toate simțurile în jocul lor.

Testează-i puterea de a vorbi pe pielea ta despre povestea ta de dragoste!