Mască Moisture+
Rest, Relax & Restore
March 12, 2017
5 produse Max Factor pe care trebuie să le ai
April 2, 2017

Tendințe MAC primăvară-vară 2017

Nuditatea pare tabu, însă, când e vorba de machiaj, tonurile nude devin laitmotivul unei poezii a frumuseții. În acest sezon, vom fi martorii unui duet senzual între naturalețe și neconvențional pe podiumul tendințelor în machiaj. Însă, în povestea colorată MAC, tendințele sunt mai mult decât direcții de machiaj, ci povești ale feminității în diferite forme.

În cadrul unui eveniment colorat, am aflat care este povestea tendințelor MAC pentru primăvară-vară 2017. Am testat noile produse și m-am lăsat purtată pe valurile de culoare propuse pentru acest sezon pentru machiajul ochilor și al buzelor.

Prin textură și culoare, acest sezon se centrează pe autenticitate, originalitate și încredere. Cele patru direcții cheie propuse de MAC au în comun faptul că nimic nu arată forțat sau artificial. Amprenta make-up artistului este vizibilă mai mult prin intermediul efectelor create și nu prin timpul de realizare care nu durează mai multe de cinci minute. Vedeta sezonului este gloss-ul, un element cheie ce oferă viață makeup-ului.

Cele 4 tendințe-cheie pe care MAC le propune în acest sezon sunt un jurnal în care cromatica și texturile urmează un apel la originalitate.

Trendul REAL


Unul din trendurile globale în machiaj este cel aparent nonșalant și variază de la machiajul minimalist până la un machiaj mai puternic, dar care este fidel trăsăturilor celei care îl poartă. O caracteristică importantă a acestui tip de machiaj este să lase impresia că nu este finisat și că nu este făcut de un profesionist.

Direcția este trăsătura de bază la machiajul real: maroul nucii braziliene sau reziduuri de negru în jurul ochilor, rujul care nu este aplicat perfect, tenul curat și neîncărcat. Este tipul de machiaj care respiră datorită texturilor maleabile, cremoase ce rămân fidele trăsăturilor naturale. Adevărata frumusețe este despre stil, nu perfecțiune fizică.

Trendul FREE


Dinamică și vibrantă, culoarea are o formă de exprimare liberă în sezonul primăvară-vară 2017. Machiajul individual, cel care îți exprimă personalitatea, este mișcarea cea mai puternică în tendințele de machiaj ale sezonului. Ignoră toate regulile de proporții, de plasare, sparge convențiile și încurajează exprimarea individuală. Machiajul liber este despre precizie și joacă în același timp. Accentele de culoare dau energie feței.

TRENDUL WET


Arta de a mima luminozitatea tenului este o preocupare constantă în rândul make-up artiștilor. Motivul este unul simplu: în strălucire se regăsește o simplitate modernă. Sezonul acesta make-up artiștii sunt captivați de lumină ca fiind o textură. Gloss-urile, uleiurile și iluminatoarele arată autentic, ca și cum vin din interiorul pielii, în contrast cu pudrele care au tendința să afișeze un look final vizibil machiat.

Acest trend vine ca un răspuns și ca o completare a direcției din industria modei înspre promovarea calităților individuale. Uniformizarea este lăsată în urmă, modernă fiind tocmai anti-perfecțiunea. De aceea, este recomandat ca machiajul să fie aplicat cu degetele, să fie masat pe ten pentru un look cât mai natural, astfel încât să pună în evidență trăsăturile. Simțiți-vă liberă să vă jucați cu texturi diferite!

TRENDUL WARM


Acest trend reprezintă feminitatea supremă. Inspirați de latura luminoasă a naturii, make-up artiștii recomandă o paletă de culori naturale în nuanțe calde și luminoase pentru a fi cât mai apropiate de culoare pielii. Ceea ce definește acest tip de machiaj este transparența și strălucirea discretă pe care o are tenul natural. În plus, machiajul prinde viață cu notele de final date de gloss-ul care definește machiajul. De la o nuanță discretă de roz în obraji, până la o piele bronzată cu accente în nuanțele piersicii pentru pleoape și buze, acest machiaj evidențiază frumusețea naturală.

Nuanțele de portocaliu-piersică, roz și bronz prind viață atunci când sunt aplicate într-un strat ușor, transparent. Scopul acestui trend este acela de a-i o oferi machiajului un plus de frumusețe, nu o transformare.

Color your day with beauty ink!