Magic Retouch – Gata cu rădăcinile crescute!
March 9, 2017
SunTalks: Seminarii gratuite de stil personal și automachiaj
March 9, 2017

Tendințe în tunsoare și culoare 2017 – Wella Professionals

De la pasteluri la castaniuri profunde, de la iluzii optice create prin texturi și culori la forme fluide, tendințele Wella Professionals în tunsoare și culoare pentru 2017 sunt un jurnal de stiluri, ce evidențiază orice coafură vei aborda. Toate personalitățile capătă o reprezentare în hairstyling, ca o prelungire a identității purtătorului.

Wella Professionals a împărțit anul în două direcții de hairstyling: Ultra Contouring și New Norm.

Trend Vision primăvara/vară – Ultra Contouring

Pentru sezonul primăvară/vară 2017 hairstiliștii Wella Professionals propun lookurile ultrapersonalizate. Toate elementele hairstylingului sunt instrumente de evidențiere a personalității fiecăruia dintre noi. Este încurajată adoptarea unor lookuri “semnătura”, care merg dincolo de ceea ce toți cunoaștem drept frumusețe standard.

Trendul sezonului primăvara/vară 2017, Ultra Contouring, pune accentul pe crearea de iluzii optice și forme expresive în acord cu trăsăturile feței. Lumina este utilizată pentru a obține volume, tonurile închise pentru a îngusta, iar suprapunerile pentru profunzime. Aceste tehnici creează prezențe foarte puternice și autentice. Pleacă din real către ultrareal și suprareal.

 

 

“Colecția Spring Summer 2017 amplifică personalitatea și frumusețea interioară. Rolul cel mai important în acest concept îl are culoarea. Există variante pentru toate lungimile de păr, plecând de la forme pure și simple până la folosirea de tehnici combinate în aceeași formă.  Focusul pe culoare este în zona frontală și pe tot conturul feșei.” Alina Calin, Wella Top Team Romania

“Culoarea distorsionează și creează forme de zonele plate și potențează textura. Bretonul este prezent în colecția Spring/Summer 2017 și este evidențiat de nuanțele sezonului: blond pastel, nuanțe cafenii și bejuri, touch-uri de violet și roșu, de la pastel la nuanțe intense.”  Florina Vatafu, Wella Top Team Romania

 Trend Vision Toamnă/Iarnă 2017 – New Norm

Sezonul rece aduce trecutul în prezent și îl îmbracă în note moderne. Tehnicile tradiționale reintră în uzul hairstiliștilor, dar sunt combinate cu produse ce au la bază formule inovatoare. „Uber-Autenticitatea” este linia definitorie a lookurilor sezonului.

Perfecțiunea coafurii este dată deoparte și, în schimb, tot ceea ce pare normal, onest, simplu și confortabil este adus în prim-plan. Este celebrată senzualitatea imperfecțiunii.

În tunsoare accentul cade pe linii simple, blânde, soft. Astfel se creează suportul pentru colorare. Nuanțele sezonului toamnă/iarnă 2017 sunt naturale. Culorile soft sunt însuflețite de nuanțe mai intense, dar inspirate de natură.

 

“Formele sunt fluide dar conțin și elemente grafice atât în tunsoare cât și în culoare. Volumele în general sunt poziționate în zona din spate a capului. Nuanțele sunt în combinații actuale din zone de cald sau rece, pudrate și cu treceri fie mergând în zona de contraste evidente, fie păstrând sentimentul de natural: griuri reci, pudrate dar luminoase și transparente. Arămiuri combinate, complexe, sunt lucrate în zone de la închis la deschis, iar castaniurile profunde se pot transforma atât spre cald cât și spre rece.” Roxana Oprea, Wella Top Team Romania

Trendurile Wella Professionals 2017 au fost puse în scenă cu ajutorul echipei Wella Top Team România, ce îi aduce împreună pe cei mai buni hairstiliști, recunoscuți pe plan național și premiați la nivel internațional: Emil Hurubean, Alina Rău, Eduard Virag, Ionela Chiriac, Florina Vătafu, Mădălina Nițu, Alina Iulia Călin, Adi Pop, Lucian Busuioc, Septimiu Zavate, Ioana Pop, Adrian Aramă, Constantin Ilie, Ioana Dobre, Roxana Oprea, Arabella Zadic, Attila Bereczki, Cristina Scrisu, Florian Radu, Antoaneta Stoican, Alfred Fellner.