Ten perfect produse
Top produse pentru corectarea tenului
May 16, 2017
Keune Care Satin Oil
Strălucire de satin
May 23, 2017

Trucuri de frumusețe de la Gina Brooke, make-up artistul Madonnei

Gina Brooke

Frumusețea este un concept intepretativ, însă, pentru celebrități ca Madonna și Naomi Campbell, rigorile sunt clare. Pentru a fi îndeplinite, acestea apelează la specialiști ca Gina Brooke, make-up artist renumit la nivel international. În vizita ei din România, Gina Brooke a împărtățit din experiențele și din trucurile pe care le folosește în machiajul unor vedete de la Hollywood, în cadrul evenimentului “I am the one” by Intraceuticals.

De ce să ții cont înainte de a te machia – 3 sfaturi de bază

Potrivit Ginei Brooke, cel mai important e să îți pregătești tenul foarte bine, înainte de a aplica machiaj. Altfel, nu va rezista mult și nici nu va arăta bine. Pe lângă o curățare atentă a tenului, se recomandă folosirea unor produse de îngrijire, potrivite pentru fiecare tip de piele. Produsele Intraceuticals Rejuvenate maximizează hidratarea și volumul pielii și reduce instant liniile fine și ridurile, fiind indicate chiar și pentru persoanele cu piele sensibilă. Aceste produse țintesc probleme precum îmbătranirea prematură a pielii, ridurile și liniile fine, deshidratarea pielii, cearcănele și pielea obosită, fără tonus.

Cel de-al doilea sfat important constă în acordarea atenției pielii. “Felul în care arată pielea ta are un impact major asupra modului în care arată machiajul”, afirmă make-up artistul Madonnei. Și nu în ultimul rând, este important să te concentrezi asupra trăsăturilor feței. “Privește obiectiv asupra trăsăturilor pe care le ai și canalizează-ți atenția asupra celor care îți plac, nu pune accentul pe cele care nu îți plac așa de mult, precum ochii umflați sau prezența cearcănelor. Ai grijă de pielea ta, folosește produsele de îngrijire potrivite”, conchide Gina Brooke.

Secretele de frumusețe ale vedetelor, oferite de Gina Brooke

În ceea ce privește mahiajul unor celebrități precum Kim Kardashian sau Naomi Campbell, Gina Brooke a dezvăluit câteva secrete din relația ei cu starurile de la Hollywood. Nu am avut niciodată experiențe neplăcute cu celebritățile. Spre exemplu, cu Kim Kardashian mă înțeleg foarte bine, e ca și cum aș machia-o pe cea mai bună prietenă a mea, ea știe foarte multe despre machiaj, motiv pentru care avem foarte multe lucruri de împărtășit”, a declarat Gina Brooke.

Mai mult de atât, Gina Brooke a dezvăluit faptul că lui Naomi Campbell i se potrivește și un machiaj mai intens, în timp ce lui Kim Kardashian i se potrivește mai mult machiaul natural. “Cred că cineva precum Kim Kardashian ar arăta mult mai bine cu mai puțin make-up. Când vine vorba de transformări realizate cu ajutorul machiaului, Naomi Campbell își cunoaște foarte bine trasăturile feței, motiv pentru care știe exact ce i se potrivește și ce nu. Cu o persoană ca ea este foarte placut să lucrezi pentru că prin folosirea diferitelor tehnici de make-up vezi cum chipul ei se transformă și arată din ce în ce mai frumos”.

Cum se folosesc produsele din gama Intraceuticals Boosters

IntraceuticalsÎnaintea oricarui machiaj, Gina Brooke folosește pentru pregatirea tenului Intraceuticals Boosters, in functie de necesitatile fiecaruia.

Booster-ul Vitamin C+3 este folosit ca bază, pe toată fața, cu exceptia zonei perioculare, peribucale și a ridurilor nazogeniene. Ajută la sintetizarea colagenului, oferă luminozitate și fotoprotecție, în același timp reprezentând unul dintre cei mai puternici antioxidanți.

Booster Antioxidant se aplică în zona perioculară, pentru a ridica pleoapa superioară, iar în zona cearcănelor oferă luminozitate și tratează edemele perioculare.

Booster-ul Collagen se folosește în zonele care au nevoie de suport specific atunci când vine vorba despre fermitate: pomeți și zona mandibulei. Declansează formarea de noi fibre de colagen și ajută la redefinirea conturului facial.

Booster-ul Vitamin A este folosit ca și iluminator, pentru a scoate în evidența trasăturile feței, aplicat în zonele în care vrem să atragem lumina, acest produs la finalul protocolului de tratament.

În concluzie, cel mai important lucru pentru obținerea unui machiaj perfect este o piele îngrijită ți pregătită pentru machiaj.

Color your day with beauty ink!